Bokning

Underhållning

Vill ni ha lite underhållning till kaffet, kvällen, födelsedagsfesten eller annat arrangemang. Pecke spelar det mesta från covers till egna låtar med bakgrunder. Vid behov tar han hjälp av några musikanter för att öka trycket. Det bästa är nog att ta kontakt med honom per telefon och diskutera arrangemanget. Det finns en lösning på allt. Vill du höra hur Pecke låter så gå in och lyssna på spotify. Sök på Pecke.

Det är svensk pop i Peckes tappning.

Koncept / Förslag

Pecke värmer upp med några lugna låtar till akustisk gitarr innan maten serveras och under tiden gästerna kommer till festen. Under maten kan Pecke hjälpa till med allsången och eventuella snapsvisor. Till kaffet eller efterrätten gör Pecke ett uppträdande på ca 25 minuter till egna låtar med eller utan bakgrunder. Han berättar också någon anekdot från sitt liv som polis. Efter detta så fortsätter Pecke spela covers blandat med några av sina egna hits.

Ett annat koncept är att Pecke spelar ca 2 x 40 minuter, med en kort paus och väver in en musiktävling som passar alla åldrar. Pecke väver också in minnen från sitt långa polisliv som gör att underhållningen blir fylld av värme och humor. Och vem tycker inte om att tävla i musik.

Men som sagt Pecke är öppen för alla förslag.

Akustisk låt

Här kan du lyssna till Vinterdag. Ett spår från Albumet tid från 2011. Pecke och Björn Johansson spelar akustiskt.