Musikframträdande Ljunggården 9:e september

Polis kallades in till PRO-pub

 

 En polis fick göra ett besök på PRO Enköpings eftermiddagspub. Ett ingripande av något slag var för stunden dess bättre inte aktuellt, utan rörde sig om musikalisk underhållning.

Innan själva festligheterna startade visades ett bildspel om Cirkus Cirkör, och föreställningen Limits, som PRO Enköping har skaffat biljetter till, för hugade besökare.

Kaffekommitténs duktiga damer hade som vanligt presterat delikata tallrikar med blandade delikatesser på. Till detta fanns dryck att inköpa efter tycke och smak. När även den inkallade polisen kände sig stärkt av läckerheterna, blev det dags för det första ingripandet. Den välkände Enköpingspolisen Pecke, Per-Erik Abrahamsson, greppade resolut sin gitarr, och sjöng några sånger och pressenterade sedan en lättsam musiktävling, med kluriga frågor. Tävlingen varvades med underhållande sånger och anekdoter från hans innehållsrika yrkesliv. När tävlingen var avverkad, visade sig resultaten från de tävlande vara av mycket blandad kunskapsnivå. Som avslutning på Peckes fängslande framträdande framfördes ett valspottpuri vari välkända valser varvades.

 

Kaffe serverades. Glada pristagare fick komma fram och hämta sina priser som de vunnit vid försäljning av lottringar under eftermiddagen. Ordförande redovisade några synpunkter och idéer för föreningens fortsatta arbete och möjligheter för medlemmarna att tycka till och ha synpunkter på verksamheten. Många synpunkter kan föras vidare till KPR, Enköpings kommunala pensionärsråd, där även andra pensionärsföreningar ingår tillsammans med några politiker.

 

En lyckad eftermiddag var till ända, som genomförts med god mat och dryck, trivsam underhållning och information om föreningens verksamhet.